IFK Göteborg vs Elfsborg – Allsvenskan

Göteborg tar emot Elfsborg och det är förra säsongens två stora förlorare som ställs mot varandra i en tidig ångestmatch. IFK Göteborg har tippats i botten av tabellen och imponerade inte i premiären mot AFC Eskilstuna där det blev förlust med 3-1. Elfsborg däremot stod för en bra premiär när man spelade 1-1 mot Hammarby men mycket väl kunnat få med sig alla tre poängen då Elfsborg spelmässigt var betydligt bättre.

Hämta din välkomstbonus på 2000 kronor hos LeoVegas 

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller

Hemmalaget IFK Göteborg

Änglarna från Götet får en tuff säsong med den trupp de sitter på. Laget är tippade att hamna i botten och ska vara glada om de får hålla sig kvar i serien. Något som ger lite hopp till föreningen är att publikfavoriten och målgöraren Lasse Vibe återvänt till klubben. Kan han nå samma fina form som vid senaste sejouren i Göteborg kan IFK lyfta sig rejält jämfört med vad förhandssnacket säger. Ett bra första steg är att försöka vinna över Elfsborg från grannstaden Borås.

Bortalaget Elfsborg

Elfsborg hade en tuff säsong 2018 men laget imponerade i premiären. Nyförvärvet Pawel Cibicki hade två ramträffar när Elfsborg trots dominans ”bara” fick med sig 1-1 mot Hammarby. Nu väntar ett på pappret enklare motstånd men samtidigt har Göteborg hemmapremiär och ett nyförvärv som lär vara taggat. Elfsborg är tippade att hamna i nedre delen av tabellen om inte nedflyttning så i alla fall på undre halvan. Det finns dock material och en tränare som borde göra att det går att hamna betydligt bättre än så.

Så här tänker vi

Oddsen talar för att det blir en jämn match och undertecknad är beredd att hålla med. Det är två jämnstarka lag där Elfsborgs övertag i startelvan kompenseras av Göteborgs desperation och fördel av hemmaplan. Med de förutsättningarna borde det bli en jämn match mellan två lag som inte vill förlora. Därför finns chansen att det blir så jämnt att det inte går att skilja lagen åt och därför spelas X till oddset 3,25 hos LeoVegas.

Vårt speltips: X i den allsvenska matchen mellan IFK Göteborg och Elfsborg till oddset 3,25 hos LeoVegas

Team Svenskbetting

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com