Island vs Turkiet – VM Kval

Hemmalaget Island

Nu återstår det bara två matcher i grupp I och varje match och mål som lagen kan göra nu betyder väldigt mycket. Detta är extra sant för båda de här två lagen som bara skiljs åt av två poäng och som fortfarande har chans på förstaplatsen. Island har börjat spela lite enklare och hittat tillbaka till sin fotboll som skall spelas med kraft och inte med finess.

Island är inte ett lag som backar hem och bara väntar ut motståndarna utan de brukar anfalla och skjuta många skott på mål och sedan para det med ett stenhårt jobb i sitt försvarsspel. Nu tycker vi att i de senaste matcherna så känns det Island igen från EM i Frankrike som vann över England.

Bortalaget Turkiet

Turkiet har nog inte sin mest lovande generation just nu och måste förlita sig på de spelare som finns tillgodo nu. Det är så lite som skiljer mellan lagen att varje poäng räknas. Kanske skall Turkiet koncentrera sig på sitt försvarsspel idag när de åker till det för dem kalla Island. Med två återstående matcher kan ett oavgjort resultat vara bra för Turkiet även om de skulle behöva en seger mer än Island.

Så här tänker vi

Turkiet har spelat rätt bra fotboll utan att glänsa och vi tror att de kommer få bekymmer med den isländska miljön och motståndarna. Vi väljer att spela Island för vinst till oddset 3.80 hos Oddsautomaten

Vårt speltips: Island för vinst hos Oddsautomaten

Lämna en kommentar