Leksand vs Mora – Kval till SHL

siljan sjö dalarnaDet har blivit dags för det andra mötet i slaget om Siljan 2.0. Leksand tar emot Mora på hemmaplan och lär ha stort självförtroende efter första matchen som slutade med en förkrossande 5-2-seger för de vitklädda. Mora som kammade hem matchserien sist lagen ställdes i kval till SHL, såg ringrostiga ut och hade svårt att hänga med. Nu väntar andra matchen i bäst av sju. Fortsätter Leksand på inslagen väg eller ska favoriten Mora studsa tillbaka?

Hemmalaget Leksand:

En av Sveriges absolut största klubbar sett till antalet fans, hade en bra säsong i Allsvenskan. Där blev man tvåa och var seriens tredje målfarligaste lag. Leksand är en av de klubbarna som spelat flest säsonger i SHL och fansen kräver nu en återkomst. Inte blev det bättre av att man ställdes mot ärkerivalen Mora som bara ligger på andra sidan sjön silja. Om det ska bli seger igen krävs det att målvakten Tex Williamsson visar samma fina form som senast.

Bortalaget Mora:

Mora hade en tuff säsong i återkomsten av SHL och hamnade nästsist med endast slagpåsen Karlskrona bakom sig. Därför är laget nu tvugna att vinna matchserien mot Leksand för att få spela i finrummet även kommande säsong. I första matchen såg Mora ringrostigt ut men det ska också tilläggas att laget vilat från matcher i flera veckor.

Så här tänker vi:

Det är alltid spännande matcher i Slaget om Siljan och första matchen blev en rejäl målfest. Nu har Leksand fördel av hemmaplan och lär ta ytterligare en seger. Mora kändes inte riktigt vakna i första matchen och även om man lär ha fullt fokus känns Leksands självförtroende större och med fördel av hemmaplan känns vinsten given. Vi väljer att spela seger för Leksand (moneyline inkl övertid) till oddset 1,68 hos RedBet.

Vårt speltips: Leksand besegrar Mora till oddset 1,68 (moneyline inkl övertid) hos RedBet.

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com