Osasuna vs Albacete – Copa del Rey

Hemmalaget Osasuna

Osasuna som i förra säsongen hade svårt att hitta sitt spel och på allvar kunna utmana något lag på några poäng spelar nu i andradivisionen. I samband med nedgraderingen förlorade dem också några nyckelspelare. Även i andradivisionen har dem svårt att få flyt i sitt spel men de borde klara sig undan nedflyttning när säsongen närmar sig sitt slut.

Den baskiska klubben håller fortfarande på med att städa upp efter misslyckandet i La Liga och man kan nog säga att de fortfarande är inne i en pågående uppbyggnadsfas. I den här matchen förväntar vi oss att dem provar några av sina yngre spelare och även några nyförvärv så att de får tid i sin nya klubb.

Bortalaget Albacete

För Albacetes del finns det stora hopp om ett avancemang från denna omgång då deras historik i Cope del Rey sammanhang är mycket bättre än Osasunas. Deras säsong i La Liga har däremot inte börjat på bästa sätt med endast en poäng inspelad. Det kan kanske bero på att de blev klara väldigt sent från sitt kvalspel från Segunda till La Liga. De har haft mycket mindre tid att spendera på inköp av nya spelare för att förstärka sitt lag.

Så här tänker vi

Osasuna hålls som favoriter till segern i dagens match men det tror vi inte på. Vi väljer att spela Oavgjort eller Albecete för seger till oddset 2.10 hos Ladbrokes

Vårt speltips: Oavgjort eller Albecete för seger hos Ladbrokes

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com