Osasuna vs Albacete – Copa del Rey

Hemmalaget Osasuna

Osasuna som i förra säsongen hade svårt att hitta sitt spel och på allvar kunna utmana något lag på några poäng spelar nu i andradivisionen. I samband med nedgraderingen förlorade dem också några nyckelspelare. Även i andradivisionen har dem svårt att få flyt i sitt spel men de borde klara sig undan nedflyttning när säsongen närmar sig sitt slut.

Den baskiska klubben håller fortfarande på med att städa upp efter misslyckandet i La Liga och man kan nog säga att de fortfarande är inne i en pågående uppbyggnadsfas. I den här matchen förväntar vi oss att dem provar några av sina yngre spelare och även några nyförvärv så att de får tid i sin nya klubb.

Bortalaget Albacete

För Albacetes del finns det stora hopp om ett avancemang från denna omgång då deras historik i Cope del Rey sammanhang är mycket bättre än Osasunas. Deras säsong i La Liga har däremot inte börjat på bästa sätt med endast en poäng inspelad. Det kan kanske bero på att de blev klara väldigt sent från sitt kvalspel från Segunda till La Liga. De har haft mycket mindre tid att spendera på inköp av nya spelare för att förstärka sitt lag.

Så här tänker vi

Osasuna hålls som favoriter till segern i dagens match men det tror vi inte på. Vi väljer att spela Oavgjort eller Albecete för seger till oddset 2.10 hos Ladbrokes

Vårt speltips: Oavgjort eller Albecete för seger hos Ladbrokes

Lämna en kommentar