Real Madrid vs Manchester City

Europa, Champions League. Spelstopp 20:45, 2016-05-04.0919029001460152719_filepicker

Alltså, vilken jävla (ursäkta mitt ordval) dramatik vi fick se igår. Fullsatt på läktarna, kamp som om det vore det tredje världskriget eller slaget i Troja, karismatiska coacher, spelare som gav allt, straffsparkar som missades, eller räddades av målvakterna (välj själva). Ja, matchen på Allianz Arena hade verkligen allt och publiken fick mer än det tredubbla värdet för biljettinköpen. Det enda som saknades, utifrån de tyska supportrarnas perspektiv, var en hemmaseger. Men, vilken upplevelse!

Idag är det nya tag, och får vi bara se hälften så bra match som gårdagens kommer även denna vara helt fantastisk. Nästa semifinalmöte är det mellan Real Madrid och Manchester City. Två lag som båda, mer än gärna, vill spela Champions League-final! Men det finns bara plats för ett, frågan är vilket?

Spela hos mybet och dubbla din insättning upp till 1000 kr. Klicka här!

Läget i lagen

Skadeläget i Real börjar ljusna. Zidane har uttalat sig att Ronaldo kommer att spela och han är dessutom helt återställd igen, enligt egen utsago. Däremot saknas fortfarande Benzema pga. fortsatta skadebesvär och lär inte komma till start. Även Casemiro, som har gått bra det senaste, kan riskera att missa dagens match.

I Manchester City då? Jodå, det märktes tydligt i helgen vad man kommer att gå all-in på under resterande delen av säsongen. Champions!!! Då de vilade nyckelspelare under förra ligaomgången i PL. Varken Aguero eller De Bruyne fanns med från start, samt att man luftade många övriga positioner i laget, bland annat i backlinjen. Förmodligen kommer City att få klara sig utan sina mittfältsgeneraler i Silva och Toure. Då skadeläget fortfarande är kritiskt för dessa. Oerhört tunga avbräck, naturligtvis!

Speltips

Jag kommer i detta andra semifinalmöte att lägga två stycken spel. Jag har svårt att se att Real kommer satsa på en 1-0 vinst i den här matchen för att avancera till final. Det är alldeles för riskabelt, både i mina och i deras ögon, förmodligen. Jag tror att Zidane har gett offensiva direktiv och med Ronaldo tillbaka på planen vet vi vad han kan göra med bollen. Straffar, frisparkar, skott utifrån, nickmål, you name it! Även Manchester City har sina kvalitéer på den offensiva halvan av planen och kan mycket väl sätta dit ett mål. Därför kommer mitt första spel i matchen att hamna på totalt antal mål i matchen – över 2,5 mål till mellanmjölk-oddset på 1,70 hos mybet.

Som jag tidigare beskrev tror jag inte att Real kommer att starta matchen defensivt för att gå all-in i andra halvlek. Nej, nej, nej det är inte deras melodi och absolut inte på hemmaplan. Därför tror jag, Real är klara favoriter i mina ögon, att de kommer gå ut hårt för att skaffa sig en ledning i första halvlek och försöka att sätta dit tvåan för att avgöra matchen så tidigt som möjligt. Därför lägger jag också ett sidospel på halvtid/fulltid: 1/1. Detta spel innebär att Real Madrid måste vinna första halvlek och även hela matchen. Att spela på den raka ettan känns inte alls aktuellt, med tanke på det låga oddset. Men det här ger oss ett odds på 2,30 ggr såsen hos Betsson. Jag tror på Real idag. Ska vi säga 2-1, 3-1 till hemmalaget och då är båda spelen förhoppningsvis inne. Jag är nöjd och Real får åka till San Siro för att spela Champions League-final mot ärkerivalen Atletico. Allt är frid och fröjd! Lycka till vid rygg!

Jag spelar på två spel: över 2,5 mål tot i matchen och haltid:fulltid 1/1

Viktor Jakobsson – Redaktör på SvenskBetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com