Serbien vs Spanien – U21 EM

Hemmalaget Serbien

Serbien lyckades ta ett poäng mot Makedonien med ett sent mål. Laget har sett ut att ha det svårt mot flera lag som dem har mött fram till dagens match och förmodligen kommer Spanien vara en svår nöt att knäcka för det serbiska landslaget. De flesta trodde nog att Makedonien skulle få med sig tre poäng från matchen för det fanns inte mycket som serberna visade upp som talade för ett sent mål.

I dagens match måste hela laget överprestera om det skall bli en ny poäng. Mittfältet och försvarsspelarna höll inte någon högre klass mot Makedonien.

Bortalaget Spanien

Spanien har visat på en grym form under EM i Polen och de slog Portugal i tisdags med 3-1 trots att det inte bara var ett lag på planen så var det Spaniens klasspelare som gjorde att det såg ganska enkelt ut till slut. Hela laget spelar nu med otroligt självförtroende parat med en teknisk kvalité inte många seniorer besitter i slutet av sina karriärer. Spanien har vunnit båda sina två tidigare matcher med minst två mål och lagets kvalité på alla positioner samt att flera spelare såsom Marco Asensio och Saul är bra mycket bättre än sina jämnåriga gör att Serbien kommer få duktigt mycket att göra.

Så här tänker vi

Eftersom det bara kommer finnas ett lag på planen och för att Spanien gör många mål i sina matcher väljer vi att spela Spanien -1 mål till oddset 2.35 hos Ladbrokes

Vårt speltips: Spanien -1 mål hos Ladbrokes

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com