Serbien vs Spanien – U21 EM

Hemmalaget Serbien

Serbien lyckades ta ett poäng mot Makedonien med ett sent mål. Laget har sett ut att ha det svårt mot flera lag som dem har mött fram till dagens match och förmodligen kommer Spanien vara en svår nöt att knäcka för det serbiska landslaget. De flesta trodde nog att Makedonien skulle få med sig tre poäng från matchen för det fanns inte mycket som serberna visade upp som talade för ett sent mål.

I dagens match måste hela laget överprestera om det skall bli en ny poäng. Mittfältet och försvarsspelarna höll inte någon högre klass mot Makedonien.

Bortalaget Spanien

Spanien har visat på en grym form under EM i Polen och de slog Portugal i tisdags med 3-1 trots att det inte bara var ett lag på planen så var det Spaniens klasspelare som gjorde att det såg ganska enkelt ut till slut. Hela laget spelar nu med otroligt självförtroende parat med en teknisk kvalité inte många seniorer besitter i slutet av sina karriärer. Spanien har vunnit båda sina två tidigare matcher med minst två mål och lagets kvalité på alla positioner samt att flera spelare såsom Marco Asensio och Saul är bra mycket bättre än sina jämnåriga gör att Serbien kommer få duktigt mycket att göra.

Så här tänker vi

Eftersom det bara kommer finnas ett lag på planen och för att Spanien gör många mål i sina matcher väljer vi att spela Spanien -1 mål till oddset 2.35 hos Ladbrokes

Vårt speltips: Spanien -1 mål hos Ladbrokes

Lämna en kommentar