Sevilla vs Real Madrid – Copa del Rey

Hemmalaget Sevilla

Sevilla som förlorade första matchen med 3-1 måste upp till bevis i dagens match. Sevillas trupp är stor så även om tränaren väljer att låta vila några spelare så finns det andra som kan leverera. Kanske på grund av den första matchens resultat är den här tillställningen nerprioriterad och att man väljer att spara sig till de andra cuperna och ligorna man är med i känns självklart.

Spela hos betsafe.com och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

I Champions League har man en viktigt match med Leicester kvar att spela och kan man också spela bra mot Real Madrid på söndag ligger man inte långt efter ledarna i ligan.

Bortalaget Real Madrid

Real Madrid har även de en stor trupp och Zidane kan välja och vraka inför matchen. Eftersom man leder match-serien med 3-1 finns det stor anledning att tro att man tar det lugnare idag.

Så här tänker vi

Trots att det är hemmaplan för Sevilla tror vi att de fokuserar på andra matcher än den här redan förlorade matchen så vi spelar Vinst för Real Madrid till oddset 2.10 hos betsafe.com

Vårt speltips: Vinst för Real Madrid hos betsafe.com

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com