Slovan Bratislava mot Maccabi Haifa – Speltips Champions League-kvalet

Slovan Bratislava mot Maccabi Haifa - Speltips Champions League-kvaletTvå lag med varierande framgångar inom UEFA Champions League ställs mot varandra på Tehelné pole i Bratislava. Oddsen hos svensk betting håller gästerna som favoriter men det är en oviss match i Slovakiens huvudstad. Vem har vad som krävs för att sätta sig i förarsätet inför returen om en vecka?

Datum: 9 augusti 2023
Avspark: 20:30
Arena: Tehelné pole (Bratislava)

Få högsta oddsen hos Betsson för CL-kvalet.

Slovan Bratislava jagar på stabilitet

Slovakiska mästarna Slovan Bratislava har ännu inte hittat formen denna säsong. Med fyra oavgjorda på sina sex senaste matcher, inklusive 2-2 i sin senaste match, söker laget stabilitet. De har inte vunnit på fem kvalmatcher i Champions League på hemmaplan utan istället har fina prestationer på bortaplan tagit laget till tredje kvalomgången. 

Maccabi Haifa hoppas på nytt CL-äventyr

Maccabi Haifa bär på en stark europeisk tradition. De var inte bara det första israeliska laget att kvalificera sig för Champions League utan också det enda laget att göra det tre gånger. Trots att de hamnade sist i en tuff grupp förra året är deras avsikt att kvalificera sig igen tydlig. De vann med 4-2 i dubbelmötet över Sheriff Tiraspol och det lär ha stärkt lagets självförtroende. Men det krävdes förlängning för att säkra det.

Tankar inför matchen

Trots Slovans svajiga form kommer de att vara motiverade att ställa saker rätt på hemmaplan. Men Maccabi Haifa har visat att de är ett lag som inte ska underskattas särskilt när de kommer från två storsegrar på bortaplan med fyra måls marginal. Med Vladimir Weiss frånvarande för Slovan kan Aleksandar Čavrić vara den som ska hållas under uppsikt. Samtidigt har Din David för Maccabi verkligen hittat formen och ser riktigt fin ut. Vi tror att han kan leda Haifa till seger och spelar de som vinnare till oddset 2,25 hos Betsson.

Vårt speltips: Maccabi Haifa vinner till oddset 2,25 hos Betsson.

Team Svensk Betting

Sätt ditt bet med Betsson och följ spänningen live i UEFA Champions League-kvalet.