Spanien vs Sverige – EM-kval

Sverige står inför kvalets svåraste prövning när Janne Anderssons mannar åker till Madrid för möte med gruppledaren Spanien. Som tvåa i gruppen är det ingen katastrof om Sverige förlorar eftersom Rumänien och Norge tog poäng av varandra i förra omgången. Kan Sverige skaka ännu en stornation eller kommer Spanien avfärda det blågula laget som förväntat?

Hämta din välkomstbonus på 2000 kronor hos Speedybet

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller

Hemmalaget Spanien

Spanien har gått som tåget i detta VM-kvalet och har tre raka segrar på lika många matcher. Efter uttåg i åttondelsfinalen i förra VM siktar laget på EM 2020 och att ta en klar gruppseger. Det är dock ett sargat spanskt landslag som inte har visat upp något särskilt. Tränare Luis Enrique har inte funnits på plats inför matchen och generationsskiftet har tagit längre tid än förväntat. Trots detta är Spanien ett landslag med världsspelare på varje position och om allt stämmer kommer de att vinna över Sverige.

Bortalaget Sverige

Sverige inledde med att slå Rumänien i premiären för att sedan kryssa borta mot Norge på Ullevål. I fredags avfärdades Malta med klara 3-0 men nu väntar betydligt tuffare motstånd. Som klara underdogs gäller det för svenskarna att våga spela med självförtroende samtidigt som ingenting får riskeras. Ett misstag mot spelare av den kalibern får konsekvenser men om det är något vi lärt oss under Janne Andersson är att Sverige är oerhört välorganiserat och har vält stornationer förr.

Så här tänker vi

Sverige kommer inte att gå in med en offensiv inställning utan det blir garanterat ett försvarsinriktat Sverige som ska försöka hota spanjorerna. Om man klarar att hålla tätt låter vi vara osagt men samtidigt brukar inte Janne Anderssons landslag släppa in särskilt många mål. Trots att Andreas Granqvist och Victor Lindelöf är borta har vi bra ersätta i form av forne MFF-duon Pontus Jansson och Filip Helander. Vi tror att Spanien kommer få det svårt att få hål på Sverige vilket borde tala för en målfattig tillställning. Därför spelar vi under 2,5 mål till oddset 2.00 hos Speedybet.

Vårt speltips: Under 2,5 mål i EM-kvalet mellan Spanien och Sverige till oddset 2.00 hos Speedybet.

Team Svenskbetting

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com