Sverige vs England – U21 EM

Hemmalaget Sverige

Sverige har en vana trogen att göra heroiska insatser mot lag som alla förutspår att de skall förlora mot. Glöm inte att Sverige vann den här turneringen för inte så länge sedan och det har bara gått två år sedan den vinsten. Kan det bli en ny vinst med det här laget? Positivt för laget är att dem kom före både Serbien och Spanien i sin grupp vilket har starka lag på pappret.

Men matcher skall spelas och avgörs på planen och inte på papper vilket det här svenska laget har visat gång på gång i sin grupp. Idag måste dem fokusera på att inte släppa in mål vilket har hänt lite för ofta den sista tiden.

Bortalaget England

Det engelska under 20 laget som vann den här turneringen tidigare i år har satt press på att det äldre laget att prestera bra i den här turneringen. England kvalificerade sig på ett ganska övertygande sätt till den här matchen och nu skall det bästa tas fram ur laget. England är favoriter i matchen och har pressen på sig men som vanligt skall matchen spelas innan vi vet vem som vann. England är mycket starka i den sista delen av matchen och har gjort en både ett och två mål med bara 20 minuter kvar att spela.

Så här tänker vi

Vi hoppas att Sverige kan skaka England och förhoppningsvis ta både ett eller tre poäng men vi väljer att spela England över 1.5 lagmål till oddset 1.97 hos Oddsautomaten

Vårt speltips: England över 1.5 lagmål hos Oddsautomaten

Lämna en kommentar