Vardar vs Malmö FF – Champions League kval

Hemmalaget Vardar

Dags för möte nummer två mellan lagen och trots att Malmö var solklara favoriter i den förra matchen lyckades Vardar med konststycket att få fram ett oavgjort resultat. Vardar förväntades förlora den första matchen och nu har man fått ett gyllene tillfälle, och det nästan gratis, för att avancera till den tredje omgången av Champions League. De gjorde i snitt 2.08 mål i den Makedoniska ligan förra säsongen, vilket är stark.

Spela hos Leo Vegas och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

De gjorde inte bara många mål utan i de sista 7 matcherna kunde de vinna sina matcher med två mål eller mer. Nu är inte motståndet något vidare i den inhemska ligan och Malmö är minst ett par nummer större än Vardar.

Bortalaget Malmö FF

Det är inte bara det oavgjorda resultatet mot Vardar som tynger laget just nu. Man tappade också en match som man ledde ganska klart. Matchen mot mot IK Sirius slutade till slut med 3-3 och Malmö FF tappade momentum till sin titeljakt. Kanske kan man återfå det momentumet vid en eventuell vinst mot Vardar. Problemet för Malmö FF har varit försvarsspelet och deras matcher blir ofta målglada möten. Det som har tagit dem långt denna säsong har varit deras fina anfallsspel och dem kommer säkert komma till sin rätt i dagens match.

Så här tänker vi

Vardar skall normalt sett ha svårt mot lag som Malmö FF och vi väljer att spela Malmö FF för vinst och över 2.5 mål till oddset 3.45 hos Leo Vegas

Vårt speltips: Malmö FF för vinst och över 2.5 mål hos Leo Vegas

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com