Att betta – en del av spänningen

I dag finns det väldigt många olika spelbolag som erbjuder betting online. Innan 1 januari 2019 hade Svenska Spel och ATG ensamma tillstånd på svenska marknaden med betting och spel men när den nya spellagen kom 1 januari öppnades marknaden upp för fler svenska bettingsidor.

Grunderna i betting

Att spela på odds online är idag väldigt populärt, men kan ta tid att lära sig om man vill bli riktigt skicklig. Betting är ett oddsspel som länge varit populärt inom sport och spel. Ända sedan 1994 då det första online bettingsidan skapades har marknaden för betting bara vuxit större bland spelar. Man kan lägga sin insats på egentligen vad som helst, vem som vinner, vad som ska hända och andra spännande saker i en match eller tävling.

Sportutbudet att lägga sin bet på

Man kan betta på alla möjliga olika sporter som exempelvis basket, fotboll, ishockey, trav, handboll och andra stora sporter. Vanligtvis erbjuder de flesta bettingsidor ett stort utbud av olika sporter och från alla de största turneringarna och ligorna. Gillar man inte sport kan man betta på exempelvis politik, underhållning eller Esport. Du kan alltså på de flesta sidor både betta på en match eller vem som vinner Melodifestivalen. Med bra och höga odds kan du som spelare ha möjlighet att få ett extra tillskott i kassan.

Lägg dina bet i livesändning

På de flesta sidor kan man även spela på odds live, vilket ökar spänningen i spelet. En match kan ta vilken vändning som helst, vilket gör att livebetting kan vara mer relevant och göra att dina bets får bättre utdelning. Exempelvis på bet kan vara vem som gör nästa mål, i vilken minut nästa mål sker, om någon får ett gult eller rött kort eller kanske om det kommer ske en hörna.

Bonusar hos bettingsidor

Oftast när man registrerar sig för en bettingsida kan man ofta få bonusar. Den absolut vanligaste är en bonussumma i procentsats som extra belopp på den insatta summan. Vissa sidor har olika krav på bonussumman, exempelvis att man måste spela för hela det insatta beloppet innan man får ta del och använda sig av bonussumman att spela för.

Riskfria spel

När man spelar på betting på nätet finns det ofta olika bonusar att ta del av. Den största och kanske ovanligaste är så kallat riskfritt spel. Med riskfritt spel menas att man får satsa en specifik summa på sitt första spel man lägger utan att förlora pengarna. Vinner man får man vinsten men förlorar man spelet får man tillbaka hela insatsen.

Bonusspel

En annan vanlig bonus när man lägger bet online är så kallade gratisspel eller ”bonus bets”. Då måste man spela för ett visst belopp på spel och på så vis när man uppnått den gränsen får man ta del av en belöning i form av bonusspel för en viss summa.

Att betta på matcher, turneringar eller på underhållning är ett kul sätt att öka spänningen. Men tänk på att alltid spela för att det är roligt och inte för att du behöver vinna. Spela alltid ansvarsfullt.

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting – speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2024 Svenskbetting.com