Lotto med drömvinsten – Plocka hem miljonerna

När man spelar lotto så brukar det finnas ett tillval som innebär att man även kan spela med joker. Det blir alltså lotto med joker och jokern kan ge dig riktigt stora vinster. Det är dock frivilligt att spela på jokern och det går även alldeles utmärkt att spela på endast en lottorad. Lotto i sig innebär att man oftast satsar på sju nummer som sedan dras slumpmässigt. Man kan antingen välja en sifferkombination på egen hand eller köpa färdigt numrerade lottorader. De som spelar på lotto satsar ofta på samma nummer hela tiden. Detta är på grund av att man anser att numret förr eller senare måste komma upp. Det finns dock inga regler för vilka nummer som kan komma upp och rent teoretiskt kan det uppkomma samma nummer 10 gånger i rad. Även om detta aldrig i historien har hänt och det har att göra med slump.

Att spela på joker

På lotto med joker kan därför vem som helst vinna: det krävs inte att man har några speciella färdigheter för att få spela på lotto utan alla har samma chans att vinna. Det är därför många väljer att spela just detta. När du spelar på lotto med joker så kryssar du i jokern som ett tillval. Man får då själv välja hur mycket man vill satsa på jokern vilket gör att det är ett spel som passar precis alla. När man spelar på jokern så väljer man ut ett sjusiffrigt nummer som man spelar på med med. Om du inte vill välja nummer själv så kan du bli tilldelad ett nummer som slump. Joker spelas även som tilläggsspel tillsammans med väldigt många andra spel som till exempel stryktipset. När lottodragningen sker så dras även jokernumret. Man vinner genom att ha minst två efterföljande rätt i sifferkombinationen.

Om man skulle ha alla 7 nummer rätt så vinner man minst 10 miljoner kronor om man har satsat minst en tia på jokernumret. Detta är genom den fasta vinstplanen som finns tillgänglig.

Drömvinsten

Om man spelar på lotto och på joker så har man även chansen att vinna drömvinsten, för att vinna drömvinsten behöver man ha alla rätt på lottonumret och minst två rätt på jokern under samma dragning. Drömvinsten ligger alltid på minst 75 miljoner kronor men den fungerar lite som en progressiv jackpott och växer för varje vecka som går fram tills dess att en spelare har haft turen att ta hem drömvinsten. Den kan alltså bli nästan hur stor som helst. Det finns inget vinst-tak för drömvinsten. Hittills så har man delat ut drömvinsten 24 gånger och den största drömvinsten som delats ut var 237 697 528 kronor och den delades ut i Norrköping under 2013.

Sannolikheten för att man ska vinna drömvinsten är rätt liten, men om man inte spelar på lotto så finns inte chansen över huvud taget. Det är fler som har vunnit 10 miljoner än de som har vunnit drömvinsten och de flesta anser att det är en fin vinst det med – minst sagt.

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting – speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2024 Svenskbetting.com