Skraplotter- Skrapa skraplotter på nätet

Spel på skraplotter har länge varit populärt i Sverige. Vad som utmärker skraplotter är att det brukar gå att vinna riktigt stort. Spänningen är enorm när man har chans att skrapa fram den sista symbolen för att vinna flera miljoner. Med nätets framväxt uppstod nya möjligheter. Spelaren behövde inte gå ner till en butik och köpa skraplotter, utan kan uppleva samma spänning i hemmet på sin dator eller surfplatta. Fördelen med skraplotter jämfört med till exempel spel på lotto är att man inte behöver vänta på någon dragning. Du vet direkt om du vinner eller förlorar. Skraplotter på nätet fungerar precis som vanliga skraplotter. Det finns många olika varianter, men alla bygger på samma princip. Man skrapar olika rutor för att se om det är en vinnande skraplott eller en nitlott.

Skillnaden mellan skraplotter på nätet och vanliga skraplotter

Trots att spelet fungerar på samma sätt finns vissa skillnader. På nätet går det betydligt snabbare för den som vill skrapa många skraplotter. Det brukar finnas en funktion för att omedelbart skrapa alla rutor. Vill man istället dra ut på det hela brukar det gå att välja bland olika typer av skrapor och sedan kan skraplotten skrapas precis som vanligt.

För fysiska skraplotter har man inget val. Då måste skraplotten skrapas på traditionellt vis. Har man dålig skrapteknik kan det faktiskt bli lite ansträngande att skrapa många lotter. Dessutom måste man själv kontrollera lotten för att se om man vunnit. Tro det eller ej, men vissa har till och med av misstag kastat bort miljonvinster för att de inte kollat skraplotten ordentligt. På nätet har man inte det problemet, utan man får besked direkt på skärmen om det är en vinnande lott. Enda gången fysiska skraplotter har en fördel gentemot skraplotter på nätet är egentligen om man tänkt ge bort dem. Det är roligare att få riktiga skraplotter i handen om de är tänkta som en present.

Bonus på skraplotter

Spelbolag på nätet erbjuder ofta bonusar för att locka nya spelare att prova på skraplotter. Det är något som kan utnyttjas för att prova på om man gillar spelupplevelsen eller inte. Med en generös bonus får man snabbt ett stort saldo och kan därmed köpa betydligt fler skraplotter. Antingen kan man satsa på många skraplotter av samma typ, eller sprida ut det och prova flera olika varianter av skraplotter för att hitta sina egna personliga favoriter. Ibland delar spelbolag också ut gratis skraplotter till lojala spelare för att till exempel fira lanseringen av en ny typ av lott.

Beroende på hur bonusvillkoren ser ut kan det vara ett ganska stort omsättningskrav på bonusar. Om man har turen att vinna en av storvinsterna brukar det inte vara några större problem att klara ett omsättningskrav på skraplotter. Samtidigt är de riktigt stora vinsterna ovanliga. Precis som med vanliga skraplotter gäller det att ha tur när man skrapar lotter på nätet. Dock vet man aldrig när det är ens egen tur att vinna en högvinst.

Sammanfatting

Skraplotter på nätet har vuxit i popularitet på grund av att det är bekvämt och att spelaren själv väljer om det ska gå snabbt eller långsamt att skrapa. På nätet är utbudet av olika skraplotter mycket stort och det finns flera stora spelbolag som erbjuder fina bonusar på skraplotter.

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting – speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2024 Svenskbetting.com