Betting på udda sporter – Har du sällsynta sportintressen?

Det finns inte många fikarum på våra arbetsplatser där det inte diskuteras den senaste eller nästkommande fotboll- eller hockeymatch. Att sätta pengar på resultatet är något som många av oss gör återkommande, det visar till exempel den undersökning som Spelinspektionen har beställt från Novus. Där anger 54% av de som spelat de senaste 12 månaderna att det har spelat på trav eller annan sport. Är du sugen på att satsa på något annat än det du brukar får du här lite tips på kul sporter som du kanske kan börja med.

Innan man placerar pengar på ett odds ska man se till att man får bästa oddsen för att kamma hem så mycket som möjligt om man vinner. Ofta är det bättre odds på både matcher som spelas i Sverige och andra matcher bättre på de ställen där det erbjuds betting utan licens. Du kan känna dig säker när du spelar via någon av dessa, de har en licens utomlands och kan ofta erbjuda bättre villkor för spelaren än vad de svenska bettingbolagen kan.

Inte bara sportbetting

För den som inte är speciellt intresserad av sport men som ändå är intresserad av betting och den lilla extra spänning inför ett slutresultat som det ger finns det gott om alternativ. Det mesta som det blir ett tydligt resultat på finns det ställen att betta på resultatet på. Vilket land kommer vinna Eurovision? Vem vinner presidentvalet i Frankrike? Eller varför inte om det kommer bli en pojke eller flicka som kronprinsessparet ska få? Just känns det som om det kan tänkas bli vadslagning om juni kommer bli den varmaste på länge…

En nationalsport i västra Asien – Kabaddi

Gillar du rugby och handboll kan det här vara din nya sport, det är en blandning av dessa två sporter. Det går snabbt, innebär fullkontakt och har en hel del märkliga regler som tillägg. Anfallaren måste till exempel mumla Kabaddi, Kabaddi, Kabaddi under hela anfallet, det är för att ett anfall är en utandning lång. I Indien växer sport snabbt i popularitet och är snart om cricket och fotboll, kanske är det nästa lagsport som godkänns på OS?

En jämställd lagsport – Korfball

Nederländerna är kända för att vara påhittiga och när det kommer till den här lagsporten är det precis så. Redan i början på 1900-talet uppfann en skollärare en lagsport som eleverna kunde spela i idrottslektionerna. För att det skulle vara en sport som alla kunde vara med i uppfann han regler som gjorde att båda lagen skulle ha lika många killar som tjejer på planen och att de skulle vara jämnt fördelade över positionerna. Sporten påminner lite om basket, men korgen är inflyttad en bit på planen och man kan göra mål från alla håll.

Har du spelat korgboll kommer du att känna igen mycket, det är nämligen föregångaren till den här snabba och roliga sporten.

Med historiska rötter – Drakflygning

2007 kom en omtalad och hyllad film som var baserad på Khaled Housseinis bok, flyga drake. Den gav oss en annan bild av Afghanistan än bara krig och terror. Att flyga drake är en stor sport i området kring Afghanistan och har en lång och ärofylld historia. Från början var det en sport för kungarna och nu har det blivit lite av en folksport. Det handlar om att ha sin drake i luften längst utan att få den nedtagen av en annan drake, enkelt att förstå med väldigt svårt att behärska.

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting – speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2024 Svenskbetting.com