Mästerskap andra halvan av 2022 – Vad kan vi betta på?

Vi har redan fått se mästerskap med stora svenska succéer under 2022. I januari vann de svenska landslaget i handboll för herrar EM-guld vilket var en stor bragd. Detta följdes upp med ett vinter-OS i Peking där vi fick se många svenska medaljer. Men det finns mycket annat att se fram emot för dig som gillar att oddsa de stora mästerskapen. Och givetvis finns det också en hel del svenska medaljhopp som vi hoppas på. 2022 innehåller ett år fyllt med mästerskap inklusive tre mästerskap som är uppskjutna på grund av pandemin.

Ishockey-VM för herrar

Svensk ishockey har mått bättre men nu kan det bli något extra när flera NHL-spelare tackat ja. Tre Kronor har ett starkt lag och när Ryssland inte får delta är det ett lag mindre att oroa sig för. Du kan hitta utmärkta odds på hockey-VM hos svenska spelbolag och oddsa på hur det går för Sverige samt de andra nationerna. Givetvis finns det också odds på samtliga matcher under turneringen.

Mästerskap 2022

Sim-VM och Sim-EM

VM i simning skulle egentligen avgöras tidigare men blev alltså uppskjutet på grund av pandemin. Istället kommer Sim-VM att arrangeras under 2022. Eftersom det också är planerat med ett Sim-EM i augusti kommer det att bli ett år med dubbla mästerskap i simning. Givetvis hoppas många på att Sarah Sjöström ska ta medaljer men det finns också andra svenska medaljhopp. Du som vill betta på dessa mästerskap har utmärkta förutsättningar

Friidrotts-VM och EM

Precis som med simningen får också friidrotten dubbla mästerskap vilket blir intressant. I juli är det dags för VM där vi hoppas på nytt guld för Duplantis. En månad senare kommer det att bli guld i EM i augusti för Duplantis. För ingen kan väl hota den givne världsettan?! Förhoppningsvis får vi också se andra svenska medaljer i dessa mästerskap.

Handbolls-EM för damer

Efter EM-guldet för herrarna hoppas vi också att de svenska damerna kan skörda nya framgångar. Givetvis kommer det inte att bli något guld då kvalitén att nå hela vägen inte riktigt finns där. Men det kan helt klart bli en intressant turnering där Sverige slåss om medaljerna. Det finns massor av odds under hela mästerskapet för dig som är sugen på detta.

Fotbolls-EM för damer

Det svenska landslaget i fotboll är tillsammans med Nederländerna favoriter att vinna EM-guldet. Sverige gick till final i OS men föll i finalen och i VM senast blev det brons. Är det nu dags för det där mästerskapsguldet äntligen eller kommer de svenska damerna att återigen falla på mållinjen? I VM var Nederländerna för svåra och i OS var det Kanada. Nu återstår det att se hur det går för de svenska fotbollsdamerna med flera världsstjärnor.

Fotbolls-VM för herrar

Även om Sverige inte gick till VM finns det inget mästerskap som är lika stort år 2022 som fotbolls-VM. 32 lag gör upp om VM-guldet i Qatar. För första gången ska ett VM-slutspel spelas i november och december. Detta eftersom temperaturerna i Qatar under sommaren är alldeles för höga för att man ska kunna spela fotboll där. Men i november och december är det behagliga temperaturer vilket gör att det säkerligen blir en spännande turnering. Framförallt när det kommer till odds. Du kommer att ha utmärkta förutsättningar att kunna njuta av en spelupplevelse med massor av odds och betting på fotbolls-VM.

Oddsbonus på mästerskap

Du kan också ta emot en oddsbonus för att få ut ännu mer av din betting. Det är något vi verkligen tror att du kommer att uppskatta. En insättningsbonus är det mest populära alternativet för dig som spelare. Upptäck själv bonusar hos spelbolag och njut av en spelupplevelse som är något extra.

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting – speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2024 Svenskbetting.com