Poker online – Spela poker på nätet

Intresset för poker var stort långt innan Internet växte fram. Det är ett spel som bygger mycket på skicklighet och erfarna pokerhajar har en tendens att gå vinnande i längden mot den genomsnittlige pokerspelaren. Nätet har öppnat nya dörrar och nu kan vem som helst möta spelare från hela världen i tryggheten av sitt eget hem. Med så många spelbolag och så många aktiva pokerrum finns det alltid goda möjligheter att spela poker, dygnet runt. För att bli framgångsrik krävs dock tålamod och disciplin. Den pokerspelare som tar för stora risker och inte vårdar sin bankrulle riskerar att bli skoningslöst straffad. Om man däremot spelar med en smart strategi och väljer sina motståndare med omsorg går det att göra sig en rejäl hacka på poker.

Spela på rätt nivå

Den som är sugen på att börja med poker på nätet måste börja på rätt nivå. Det är lätt att ta sig vatten över huvudet, särskilt om man sett pokerproffs spela på TV och tänker att det ser lätt ut och att det bara är att krossa allt motstånd med aggressivt spel. Problemet är att när pokerproffs spelar mot andra pokerproffs ser det annorlunda ut än när amatörer spelar på nätet. En del kommer spela extremt ”tight” och bara satsa på riktigt bra händer. Andra kanske synar även stora bluffar med svaga händer, vilket kan bli riktigt kostsamt för den som försöker stjäla en pott.

Det gäller att välja bord med satsningar som passar ens bankrulle. Många menar att man bör ha en bankrulle på ungefär 2000-3000 ggr den stora mörken. Det kan låta väldigt högt, men om man har en bankrulle på bara till exempel 200-300 ggr den stora mörken är det lätt att gå bankrutt om man har otur under några timmars spel.

Våga bluffa

Ett typiskt nybörjarmisstag är att spela lite för mesigt. Är tillfället det rätta måste du våga bluffa för att stjäla en pott. Egentligen spelar man mot motståndarna mer än man spelar mot korten. Tanken är att sätta motståndarna i svåra situationer. Den största fördelen med att bluffa är att motståndarna också ser att du bluffat tidigare och när du väl får en riktig kanonhand är det lättare att få bra betalt. Dock är det viktigt att inte bli alltför förutsägbar. När du bluffat en del och varit lyckosam är det ibland dags att ta det lugnt en tid och bara spela starka händer.

Välj bord med svaga spelare

På grund av alla tusentals spelare som gillar poker på nätet finns det alltid bord med svaga spelare. Det är helt enkelt spelare som har dålig självdisciplin och som gör många misstag. På låg- och medelnivå i poker handlar det mesta om att utnyttja andra spelares misstag. En del spelare är till exempel alldeles för aggressiva och vill spela nästan varje hand. Över tid håller sådana strategier inte och om du har tålamod är det lätt att gillra en fälla. Din vinstchans är mycket större om du kan hitta mönster och läsa de andra spelarna. På samma sätt är det bäst att lämna ett bord om du har svårt att hitta någon svag länk.

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting – speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2024 Svenskbetting.com