Betting med Swish – snabba insättningar och uttag

Missa aldrig ett snabbt bet genom att köra på betting med Swish. Genom att swisha kan du göra blixtsnabba insättningar. Du kan alltid ha pengar på spelkontot i tid för att hinna med att lägga ditt bet i precis rätt tid. Vinsten tar du sen ut lika fort. Du har pengarna på kontot inom några minuter.

Hitta svenska bettingsajter med Swish att spela hos här på vår sajt. Vi har valt ut några av Sveriges bästa bettingsajter som vi rekommenderar. Alla har ett brett utbud av sporter och andra händelser att spela på. Självklart har de alla svensk spellicens och dina vinster är alltid helt skattefria.

Betting med Swish

Hör du till den där impulsiva sorten som gärna lägger ett bet i sista minuten? Då ska du se till att du kan ägna dig åt betting med Swish. Då kan du göra supersnabba insättningar på ditt spelkonto. Du behöver aldrig missa ett bra bet på grund av att överföringen tog för lång tid. Kanske du gillar live betting och vill kunna lägga ett sista bet innan matchen är slut. Som du vet så kan förutsättningarna ändras snabbt inom betting, därför ska du välja en snabb betaltjänst som Swish.

Betting med Swish

Så här fungerar betting med Swish:

 • Välj ett bettingbolag med Swish i vår lista. Klicka på SPELA så kommer du vidare.
 • Logga in eller skapa ett nytt användarkonto.
 • Välj att göra en insättning och välj Swish som betaltjänst.
 • Fyll i vilket belopp du vill sätta in.
 • Skriv in ditt telefonnummer.
 • Öppna Swish på din mobil och signera överföringen med BankID.
 • Klart! Du har nu pengar på ditt spelkonto och kan börja spela.

För dig som gillar snabba ryck

Du som är erfaren inom betting online vet om att det kan gå fort i sportens värld. Det är därför många med erfarenhet gillar betting med Swish så mycket. Du kanske vill köra live betting på helgens viktiga match. Då kan det vara svårt att veta i förväg hur mycket pengar du behöver ha på spelkontot. Plötsligt hettar det till och förutsättningarna ändras. Du ser din chans att få in ett säkert bet innan domaren blåser av.

Då är det perfekt att kunna sätta in pengar på ditt spelkonto med Swish. Snabbt och enkelt sköter du allt i mobilen. Minuten senare har du pengar tillgängliga för betting. Tänk dig vilken tid det skulle ta att göra en gammaldags banköverföring? Då hade du fått vänta med ditt bet till nästa vecka när matchen för länge sen är slut. Därför gillar så många betting med Swish. Det är både snabbt och enkelt.

Bedrägerier med Swish

Du kanske har hört talas om att det sker många bedrägerier med hjälp av Swish och känner dig tveksam till att använda just Swish vid betalningar till företag. Det är sant att bedrägerier och framför allt försök till bedrägerier via Swish ökar. Det betyder inte att det inte är säkert att använda Swish. Försök till bedrägerier begås i första hand genom att du blir kontaktad av någon som uppmanar dig att logga in på Swish. Du ska aldrig logga in i Swish eller använda BankID på uppmaning från någon annan.

Swish och säkerhet

Swish är ett mycket säkert betalmedel, faktiskt mycket säkrare att använda än att lämna ut kort- eller bankuppgifter. Då måste du dels skriva in dina uppgifter i ett formulär i webbläsaren, vilket kan utgöra en risk. Dessa uppgifter lagras sen i en databas hos spelbolaget. Även om det är ytterst ovanligt och alla svenska spelbolag har hög säkerhet så skulle det kunna hända att en sida hackas. Då kan dina betaluppgifter hamna i orätta händer. Bedragare blir alltmer fräcka och företagsamma så det gäller att alltid vara försiktig vid betalningar online.

Identifiering med BankID

Tjänsten Swish är utvecklad i samarbete mellan våra största svenska banker. För att kunna göra en överföring med Swish krävs att du signerar med BankID på samma mobiltelefon. Det är inte möjligt för någon utomstående att hacka eller komma åt dina uppgifter när du gör en överföring med Swish. Det är endast om någon skulle få tag på både din mobil och dina koder som det skulle kunna vara möjligt.

Vanliga frågor om betting med Swish

Vad är Swish?

Swish är en svensk uppfinning som låter dig göra snabba överföringar till och från ditt bankkonto med hjälp av en app i din mobil och BankID.

Är det säkert att använda Swish?

Ja, det är säkert att använda Swish så länge du aldrig ger någon annan tillgång till dina koder eller liknande. Det är faktiskt säkrare med Swish än att lämna ut kortuppgifter eller kontonummer.

Vilka banker är anslutna till Swish?

I stort sett alla stora banker i Sverige är anslutna till Swish. Bland annat dessa banker:

 • ICA Banken
 • Swedbank
 • Nordea
 • SEB
 • Länsförsäkringar
 • Sparbanken

Är det gratis att använda Swish?

Ja, det är helt gratis för dig att använda Swish. Spelbolaget kan få betala en avgift, men det berör inte dig.

Hur snabbt går en insättning med Swish?

En insättning med Swish går mycket snabbt, det tar ofta endast ett par minuter så finns pengarna tillgängliga på ditt spelkonto.

Hur snabbt går ett uttag med Swish?

Uttag med Swish är mycket snabba. När du tar ut din vinst med Swish så har du ofta pengarna på kontot inom några minuter.

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting – speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2024 Svenskbetting.com