Jack Vegas – Spela JackVegas online

Jack Vegas är en legendarisk spelautomat som funnits på svenska marknaden sedan 1996. Trots sin imponerande ålder är det fortfarande den mest omtyckta fysiska spelmaskinen i Sverige. Själva automaten finns utplacerad på över 2200 restauranger, pubar och bingohallar runt om i landet. Totalt sett finns det ungefär 6800 maskiner i användning, varav vissa naturligtvis används mer än andra. Bortsett från att spelare vinner pengar på spelautomaterna får också staten in enorma summor genom Jack Vegas eftersom det ägs av Svenska Spel, närmare bestämt 2 miljarder kronor per år.

Åldersgräns på maskinerna

På Jack Vegas finns över 20 roliga spel att välja mellan och man uppdaterar ständigt utbudet baserat på kundernas önskemål. Åldersgränsen är 18 år och enligt svensk lag måste alla under 23 år visa giltig legitimation för att få spela på en Jack Vegas-automat. Detta är av stor vikt eftersom spelombudet annars kan missta sin licens. I så fall drabbas även spelarna som förlorar den automat man brukar spela på.

Insats

Minsta insatsen är enbart 50 öre på Jack Vegas, medan den absolut största är 6 kronor. Man kan därför som mest vinna 600 kronor på ett enda snurr. Det som är speciellt för Jack Vegas är att man får vinsten på ett enskilt kvitto som lämnas in till ombudet när man vill få ut summan i kontanter. En vanlig fråga som bör tas upp är också om Jack Vegas-spelen finns tillgängliga online. Svaret är fortsättningsvis nej, men självfallet finns det exempelvis liknande slots som följer samma tema och koncept.

Spelutbud

Det i särklass med omtyckta spelet på Jack Vegas är det kultförklarade Grodjakten. Spelet har faktiskt hängt med ända sedan år 1996 då den första Jack Vegas-automaten lanserades. Med tanke på den enorma populariteten lär Grodjakten hänga med ett bra tag till. Vill man ha variation från paddor och näckrosor kan man istället pröva på det svängiga spelet The Big Easy. I tonerna till jazzig musik skall man samla in så många pengapåsar som möjligt. Föredrar man mer action än så rekommenderas How the Bonus Was Won där man kryssar fram mellan puffror, banditer, boots och hästar.

Utöver de innovativa spelalternativen på Jack Vegas finns också de traditionella spelen Poker, Blackjack och amerikansk roulette i utbudet. Ett spel som behållit sin popularitet är det älskade nummerspelet Keno. I Keno består spelplanen av 70 siffror och spelaren skall välja ut en till nio stycken av dessa. Därefter drar maskinen slumpmässigt 20 siffror medan spelaren håller tummarna för att ha prickat in så många rätt som möjligt.

Vinstprocent

Vinstprocenten på spelautomaters spel måste enligt den svenska lagen för lotteri vara minst 85%. Lyckligtvis har dock de flesta av spelen på Jack Vegas en generös vinstprocent på 90%. Jack Vegas är med andra ord en av de produkter i Svenska Spels sortiment som ger spelaren störst chans för återbetalning. Naturligtvis styrs samtliga Jack Vegas-automater av slumpen och spelaren kan inte påverka resultatet genom exempelvis skicklighet. Alla automater i hela landet är sammankopplade till en gemensam slumptalsgenerator som garanterar att allt sker rättvist och fullständigt datoriserat.

Spela på nätet

Många tycker faktiskt bättre om att spela på nätet än att spela dessa Jack Vegas-maskiner, som du till exempel kan spela på Jalla Casino. Och vi håller faktiskt med. Om du spelar på en Jack Vegas-maskin kan du som mest vinna 600 kronor åt gången. På nätet däremot, där kan du kamma hem miljoner på ett enda snurr. Som du förstår är det lite skillnad och enligt oss bör du testa på nätet om du redan spelar Jack Vegas. Förutom detta kan du räkna med att du allt som oftast får en välkomstbonus när du börjar spela på nätet, vilket aldrig skulle ske på på de traditionella JackVegas-maskinerna.

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting – speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2024 Svenskbetting.com