Gratis betting – Spela gratis på nätet

Gratis är gott, det är väl så man brukar säga, eller hur? När det kommer till spel på nätet kan du räkna med ett och annat gratiserbjudanden. Det handlar förstås oftast om bettingbonusar eller riskfria spel. Men ibland ger vissa spelbolag ut gratis pengar direkt vid registrering. Låter ganska osannolikt ja, men så är faktiskt fallet.

Spelbolag
Features
Bonus
Läs mer
Spela

Spelbolagen vill ha dig som kund

Spelbolagen vill helt enkelt locka till sig kunder. Deras mål är att du skall testa på deras spel och få smak för det och därefter sätta in egna pengar. De flesta som utnyttjar dessa gratis bonusar brukar faktiskt oftast inte sätta in pengar efter det att gratispengarna är borta men vissa gör det så klart.

Inga stora summor

Det handlar inte om några enorma summor så missförstå oss inte nu. Det kan vara att du som spelare få till exempel 50 eller 100 kronor vid registrering som du kan satsa med. Om du skulle lyckas att vinna finns det fortfarande en del krav. Alla bonusar kommer med ett omsättningskrav och detta måste uppfyllas innan ett uttag till ditt bankkonto kan genomföras. Detta är säkert något du ser själv som ganska logiskt annars skulle spelbolagen gå med stor förlust.

Läs genom villkoren

Det är därför vi vill poängtera att du skall alltid läsa ”regler & villkor” innan du accepterar en gratis bonus, insättningsbonus eller free spins (men då handlar det om casino förstås). Vi ser gratisspelen som ett sätt för att komma igång och lära sig. Och vem vet, kanske du har turen på din sida och lyckas vinna och sen ta ut en stor summa till ditt bankkonto.

Du hittar gratis betting överallt

Det finns flera spelbolag som erbjuder dessa bonusar, speciellt de nya bolagen som kommer in på marknaden, men även de mer etablerade. Betsson är till exempel ett bolag som är kända för att ge ut gratis pengar till höger och vänster.

Gå in och kolla genom vilka bolag som har gratiserbjudanden för det ändras med jämna mellanrum. Det vi menar är att spelbolagen ger ut gratis pengar under en tidsbegränsad period. Om fallet skulle vara så att du väljer att sätta in egna pengar så ta det försiktigt. Spela med hjärnan och inte hjärtat – det är vad vi på Svenskbetting.com brukar säga.

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting – speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2024 Svenskbetting.com